Ser du etter et sted der dere kan ha Bryllup, Dåp eller Konfirmasjon? Eller kanskje en  Åremålsdag eller ganske enklet Festlig Lag? Ønsker du et rolig vakkert sted å møtes etter en Bisettelse?

Fossanåsen er velegnet for alle disse arrangementene.

Vi kan tilby alt fra kun utleie av lokaler til servering av mat og drikke og overnatting. Vår erfarne kokk vil lage koldtbord eller middag etter dine ønsker. I tilknytning til Restauranten har vi en koselig peisestue med bar hvor vi har alle rettigheter. Vi har plass til ca 45 gjester i Restauranten.

Det er også mulig å kombinere bespisning i Restauranten med dans i Festsalen eller holde hele arrangementet i Festsalen, hvor det også er bar og sitteplasser kan ordnes til 60 personer.

Kontakt oss for tilbud.

E-post: geir@fossanasen.no

Fossanåsen har alle muligheter får en god fest, en vellykket bursdagsfeiring eller et bryllup. I festsalen kan en lett ha sitteplass til inntil 60 personer i tillegg til god danseplass og et eget band på en stor scene. Vi kan også tilby betjent bar med alle rettigheter i samme lokalet.

Har du et band, orkester sangkor eller lignende og ønsker et øvingslokale eller et sted å ha et arrangement? Da er Fossanåsen stedet. Ta kontakt så ser vi hva vi kan få til.

Vi har et kraftig PA anlegg med mikrofon og miksepult til disposisjon. Her kan en koble til egen musikk eller gitarer og keyboard.

Fossanåsen har en koselig peisestue med bar.

I tilknytning til Restauranten har vi en lun og fin peisestue med egen bar som har alle rettigheter. Den kan leies separat for en liten sammenkomst, gjerne med servering av småretter og drikke eller den kan leies i tilknytning til de andre fasilitetene.

I peisestuen er det TV og musikkanlegg

Åpningstidene for peisestue og bar følger dem som er i restauranten men da til kl. 02.00 i åpningstiden.

Velkommen til Fossanåsen!