Hva skal Fossanåsen være?

Jo, det skal være et sted en kan reise for å nyte freden og roen i Numedalen, gå lange turer på skogsveiene innover i fjellet, høste bær om sommeren og høsten, gå på ski om vinteren. Skitrekkene i nordre Numedalen ligger mindre enn en time unna; Fossanåsen skal være et rimelig alternativ til dm som ønsker å komme seg til fjells. Det skal også være et sted der storfamilien kan samles til fest, enten det nå er bryllup, konfirmasjon, dåp, fødselsdag eller slektsstevne. Det skal også være et sted der en kan samles til ettertanke etter for eksempel en bisettelse.

I 2021 ble det etablert 12 hulls minigolf anlegg. For turgåere er det tre turløyper i forskjellig lengde som går fra Fossanåsen

Vi vil tilby gunstige pakker som inkluderer overnatting, servering av mat og drikke i peisestue og restaurant og gjerne levende musikk i Festsalen.

Fossanåsen skal også være et sted der det skjer noe: Konserter med kjente og ukjente artister, dans i Festsalen og arrangementer i samarbeid med alle de andre aktive lag, forreninger og bedrifter i Numedalen. Fossanåsen skal være et sted med lokal forankring, et sted de som bor i nærområdet gjerne tar turen innom for å treffe andre, spise middag, nyte et glass med noe godt i i peisestua.

Fossanåsen har gjennom de siste årene gjennomgått en full renovering av store deler av bygningsmassen og har nå 17 fine rom i forskjellig størrelse disponibelt i hovedbygget. Videre er gjestehuset med enklere rom og leiligheter oppgradert. Mye er gjort for å gjøre Fossanåsen til en mer miljøvennlig eiendom; etterisolering, installering av varmepumper og nytt tak med solcellepaneler for å nevne noe.

Fossanåsen har alle rettigheter til å servere alkohol, har et nyrenovert kjøkken med kokk så vi er klare til å ta i mot gjester!

      VELKOMMEN!