Hva skal Fossanåsen være?

Jo, det skal være et sted en kan reise for å nyte freden og roen i Numedalen, gå lange turer på skogsveiene innover i fjellet, høste bær om sommeren og høsten, gå på ski om vinteren. Skitrekkene i nordre Numedalen ligger mindre enn en time unna; Fossanåsen skal være et rimelig alternativ til dm som ønsker å komme seg til fjells. Det skal også være et sted der storfamilien kan samles til fest, enten det nå er bryllup, konfirmasjon, dåp, fødselsdag eller slektsstevne. Det skal også være et sted der en kan samles til ettertanke etter for eksempel en bisettelse.

Vi vil tilby gunstige pakker som inkluderer overnatting, servering av mat og drikke i peisestue og restaurant og gjerne levende musikk i Festsalen.

Fossanåsen skal også være et sted der det skjer noe: Konserter med kjente og ukjente artister, dans i Festsalen og arrangementer i samarbeid med alle de andre aktive lag, forreninger og bedrifter i Numedalen. Fossanåsen skal være et sted med lokal forankring, et sted de som bor i nærområdet gjerne tar turen innom for å treffe andre, spise middag, nyte et glass med noe godt i i peisestua.

Fossanåsen har allerede en del overnattingsrom, inkludert fullt møblerte leiligheter. Vi tar sikte på gjennom 2018 å oppgradere hele boligmassen slik at vi får mer enn 20 rom med hotellstandard i tillegg til 4 nyrenoverte leiligheter og noen enkelt rom.

Fossanåsen har alle rettigheter til å servere alkohol, har et nyrenovert kjøkken med kokk så vi er klare til å ta i mot gjester!

Hvem er vi?

Vi er to studiekamerater i passende alder (noe over 50….) som litt tilfeldig har kommet inn i dette. Sammen har vi god erfaring i å etablere og bygge bedrifter, drive prosjekter og ikke minst er vi begge det en kaller handy man – det kommer godt med. I ryggen har vi et investeringsselskap som vil gi oss nødvendig tid og midler til at vi skal kunne få Fossanåsen til å bli et levende sted med livets rett. Og ikke minst har vi fått med oss 3 hyggelige medarbeidere, også i passende alder, som tar seg av det daglige.

VELKOMMEN TIL OSS!